Omgeving stadhuis

Bereikbaarheid

Het stadhuis is makkelijk te bereiken met , de fiets, het openbaarvervoer en de auto. De Europa-allee is tijdens de spits (08.00uur - 09.00 uur en 17.00 uur en 18.00 uur) wat drukker. Hou hier rekening mee als je afspraken hebt gepland rond dit tijdstip en over de Europa-allee heen moet. De Europa-allee is een weg die naar de N50 leidt.


Zwembad

Achter het stadhuis bevindt zich het nieuwe zwembad de Steur van Kampen.


Stadspark
Het Groen Hart is het stadspark van de gemeente Kampen. Het stadspark biedt de burgers de mogelijkheid om te wandelen, te sporten, recreëren of als ontmoetingsplaats. Ben jij toe aan de wandelingetje? Loop een rondje door het stadspark!


Historische binnenstad
Het stadhuis van de gemeente Kampen ligt op nog geen tien minuten lopen van het stadscentrum af. Wil je een broodje voor de lunch halen of moet je even een boodschap doen in de stad? Pak één van de leenfietsen of de benenwagen naar de Oudestraat. Maak je direct een tochtje door de historische binnenstad van de gemeente Kampen.


Stadsbrug
Moet je naar één van de externe locaties van de gemeente Kampen, zoals de gemeentewerf? Dan kun je met de fiets of de auto over de stadsbrug aan de andere kant van de IJssel komen. De brug is bekend om zijn gouden wielen.