Handige weetjes


Wifi

Niet geheel onbelangrijk. De wifi-codes. Je kunt hierop inloggen met dezelfde gegevens, waarmee je je aanmeldt op je computer. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van een afgeschermde draadloze internetverbinding. Voor bezoekers is er een open wifi-netwerk beschikbaar met de naam GastWifi. Er is voor deze verbinding geen wachtwoord nodig.

Kantoorartikelen

De servicedesk heeft een standaard assortiment kantoorartikelen op voorraad. Een aantal van deze kantoorartikelen zijn verbruiksartikelen (zoals pennen, markers, schrijfblokken). Deze kun je zelf vrij ophalen uit de twee openstaande kantoorartikelenkasten op de bodekamer. Voor de andere kantoorartikelen moet je overleggen met de servicedesk. De bodekamer zit op de eerste verdieping met kamernummer C1.02.

Binnenklimaat

De gemeente Kampen beschikt over installaties die zorgen voor een uitstekend binnenklimaat. Dit klimaat kan door gebruikers van het gebouw bijgeregeld worden.

Via de thermostaten die in alle ruimten hangen kan de temperatuur tot drie graden verhoogd of verlaagd worden. Alle ruimtes beschikken ook over kleine ramen die geopend kunnen worden. De plissé gordijnen kunnen naar boven of naar beneden.

Printers

In of bij alle pantry’s staat een machine die in zwart-wit en kleur kan printen, scannen en kopiëren. Bij de verwerking van je print- of kopieeropdracht kun je kiezen uit: A3-(lade 2) of A4-papier (lade 4), enkel- of dubbelzijdig bedrukt. De standaardinstelling is dubbelzijdig.


Als je een printopdracht gegeven hebt, dan kun je die op elke willekeurige printer uitprinten. Bij de allereerste printopdracht krijg je per e-mail een cijfercode. Om te kunnen printen log je op de printer in met de toegangspas. Bij de eerste keer moet je de per mail ontvangen cijfercode intoetsen. Op die manier wordt je toegangspas gekoppeld aan je computeraccount. Daarna kun je altijd printen met je toegangspas (zonder cijfercode).


Is het papier op? In de voorraadkasten bij de machines ligt altijd een voorraad papier.

Vergaderruimte reserveren

In het stadhuis is een groot aantal vergaderkamers aanwezig. De meeste vergaderkamers vind je op de begane grond van de bestuursvleugel (langs de Kennedylaan). Deze kamers mogen ook gebruikt worden voor vergaderingen met externen. De vergaderkamers op de eerste verdieping van de Kennedy vleugel zijn alleen voor intern gebruik. Via intranet kan jij de beschikbaarheid inzien en een formulier invullen om een vergaderkamer te reserveren.

Bedrijfsrestaurant

De gemeente Kampen beschikt over een bedrijfsrestaurant, die bevindt zich op de tweede verdieping, boven de raadszaal. Voor de lunch is het restaurant geopend van 12.00 uur tot 13.00 uur. Je mag ook je eigen etenswaren meenemen. Koop je iets in het bedrijfsrestaurant, dan kun je alleen met pin of contactloos betalen.