Eigenwijze terp en Boomgaard

Op de Eigenwijze terp en in de Boomgaard liggen vrije kavels van de gemeente Kampen. Koop je één van deze kavels, dan ervaar je vrijheid in alle opzichten. Je begeeft je op een unieke plek in het groen én je kunt je woondromen waarmaken.

De Eigenwijze terp bevindt zich midden in De Terpen. Deze terp is bedoeld voor ‘eigenwijze’ mensen. We willen hier namelijk iets bijzonders doen. Op de terp komt een iconisch gebouw te staan dat past in de landelijke omgeving. De architectuur, maar ook de invulling van het gebouw is bijzonder. Het kan bijvoorbeeld een thuis worden voor meerdere alleenwonenden, verschillende generaties van één familie of diverse beroepsgenoten die op deze plek ook werken. Je woont hier met plezier en zorg(t) voor elkaar. Er is van alles mogelijk. Binnenkort volgt er meer informatie over de uitgifteprocedure. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan alvast aan via a.vandam@kampen.nl.

Even verderop, tussen de bomen in de fruitboomgaard, liggen vijf vrije kavels. Op de kavels is plek voor markante, (houten) schuurwoningen die qua architectuur goed bij elkaar passen. Hoe jouw woning er precies uit komt te zien, bepaal je samen met je buren. Onder elke kap gaan namelijk twee huizen schuil. Bouw je liever alleen, dan biedt de kavel in het midden uitkomst. De uitgifte van de kavels is gestart op 1 juli en sluit op 1 oktober om 09.00 uur. Op 15 oktober 2020 worden de voorlopige opties op de kavels toegewezen door de notaris. Meer weten over de Eigenwijze terp en de Boomgaard? Ga naar www.kavelsinkampen.nl.